Incident bizar: un măcelar a fost lovit cu piciorul în față de o vacă moartă

16.01.2021
Incident bizar: un măcelar a fost lovit cu piciorul în față de o vacă moartă
Foto: PxHere

Un incident bizar s-a petrecut în Germania, unde un măcelar a fost lovit cu piciorul în faţă de o vacă moartă, potrivit poliției.

Deşi pare imposibil, astfel de cazuri se întâmplă, potrivit cercetătorilor. Impulsuri nervoase pot provoca mişcarea unui membru al unui animal mort.

Incidentul s-a petrecut într-un abator din Aalen. Poliţia a anunţat că vaca a fost ucisă de măcelărie cu respectarea normelor în vigoare.

Bărbatul măcelar, în vârstă de 41 de ani, a fost spitalizat, deoarece a suferit „răni serioase”.

Noile tehnologii îi vor lăsa, însă, pe măcelari fără locuri de muncă. Un cercetător a descoperit o modalitate de a transforma fulgii de găină în preparate comestibile din carne artificială, iar KFC a anunțat că va introduce în ofertă bucăți de carne de pui imprimate 3D.

Totodată, carne alternatică, eco, este vândută deja în supermarketuri de companii precum Beyond Meat și Impossible Foods.

Sursa: Yahoo! News

CITEȘTE ȘI:

McDonald’s anunță McPlant, un burger din „carne” vegetală

Cel mai ieftin sortiment de „carne” ar putea fi obţinut din insecte, procesarea cu aditivi speciali adăugând gustul şi textura dorită

În curând vom găsi pe piaţă şi „carne” crescută în laborator, mult mai ieftină decât cea obţinută prin metode tradiţionale

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult