Cele mai noi informații sugerează că noua serie de telefoane Apple se va numi iPhone 13, nu „12S”

28.08.2021
Cele mai noi informații sugerează că noua serie de telefoane Apple se va numi iPhone 13, nu „12S”

Seria de smartphone-uri pe care o numim încă de anul trecut drept „iPhone 13” nu are de fapt un nume oficial încă. Având în vedere faptul că Apple nu are o regulă clară pentru numirea noilor generații, este greu de știut dacă noile telefoane se vor numi iPhone 13, iPhone 12S sau iPhone XIII, întrucât de la un an la altul, aceste norme pot fi schimbate. Totuși, o nouă fotografie din China ar putea să clarifice numele final al următoarei generații de telefoane de la Apple.

Faptul că Apple a ales numele „iPhone 13” sugerează upgrade-uri importante

Conform unei fotografii publicate pe rețeaua de socializare Weibo, care pare să prezinte o etichetă care ar urma să fie amplasată pe cutia în care noile telefoane Apple vor fi livrate, noua generație de iPhone se va numi, așa cum intuiam inițial, „iPhone 13”.

Etichetele din imagine par să fie similare cu cele folosite de Apple în trecut, cu același design și aceleași înscrisuri, font-uri și mesaje. „Designed by Apple in California, Assembled in China” este deja o frază celebră, folosită de Apple pe iPhone-uri și iPod-uri în ultimii 20 de ani.

 

Faptul că noua generație va fi numită însă iPhone 13 conferă și o încredere mai mare în noile produse. Chiar dacă la nivel de design nu vor fi foarte diferite față de iPhone 12, acestea nu vor fi simple revizii de tip „S” (precum iPhone 3GS, 4S, 5S, 6S, sau XS). Noile telefoane sunt așteptate cu upgrade-uri la toate capitolele, de la ecrane la 120 Hz pe modelele Pro, la camere noi, baterii semnificativ mai mari, Face ID mai performant și redus în dimensiuni, cât și un procesor mai rapid.

Desigur, toate aceste upgrade-uri au fost dezvăluite de diverse zvonuri de-a lungul anului trecut. Este posibil însă ca nu toate aceste îmbunătățiri să ajungă pe seria iPhone 13, unele putând fi păstrate pentru anul următor, când va fi lansată inevitabila gamă iPhone 14.

sursa: Phone Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult