Descoperire surprinzătoare făcută de un căutător de comori pe o plajă

07.05.2021
Descoperire surprinzătoare făcută de un căutător de comori pe o plajă
Foto: Pixabay

Un bărbat care își folosea detectorul de metale pe o plajă a făcut o descoperire neașteptată: smartphone-ul pierdut al unei turiste.

Dispozitivul a fost găsit în apa adâncă până la genunchi din Fort Myers Beach, Florida. Joe Lynch mergea cu detectorul pornit când aparatul l-a avertizat că este ceva în nisip.

Bărbatul a descoperit un iPhone 12. „Primul meu gând a fost că e stricat, că nu va merge. L-am întors și era încă pornit”, a declarat Lynch pentru un post local de televiziune.

Smartphone-ul era blocat, dar bărbatul a folosit butonul de urgență pentru a o contacta pe sora proprietarei, care este din statul Michigan.

Dispozitivul îi aparține lui Lacy Moulton, o turistă care a vizitat Fort Myers Beach. Ea pierduse telefonul cu o seară înainte să fie găsit.

Moulton a declarat că nu se aștepta să îl mai găsească și că a țipat de bucurie când a aflat că telefonul a fost recuperat. „Prietena mea era cu mine și amândouă țipam de fericire”, a declarat ea.

Alte terminale iPhone au supraviețuit mult mai mult timp în apă. O fetiță de 6 ani care pescuia într-un râu din statul american Maryland a scos din cârlig, vara trecută, ceva neașteptat: un iPhone XR. Telefonul era încă funcțional după 12 luni petrecute sub apă. Ce-i drept, terminalul se aflase într-o husă impermeabilă.

Sursa: UPI

CITEȘTE ȘI:

Un telefon pierdut în mare de un bărbat a fost recuperat, în stare de funcționare, peste câteva săptămâni

VIDEO: Un iPhone 6s a căzut dintr-un avion care zbura la 300 de metri altitudine și încă funcționează

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult