LG Stylo 6 a fost lansat, cu patru camere și preț accesibil

20.05.2020
LG Stylo 6 a fost lansat, cu patru camere și preț accesibil

LG Stylo 6, noul phablet accesibil cu stylus de la LG, a fost lansat oficial. Terminalul dispune de trei camere pe partea din spate, suport pentru sunet DTS:X 3D Surround și costă doar puțin peste 220 de dolari.

Dispozitivul, cu o greutate de 219 grame, are un display cu diagonala de 6,8” cu rezoluție FHD+, procesor octa-core (chipset MediaTek Helio P35), 3 GB memorie RAM și acumulator cu capacitate de 4.000 mAh.

Ansamblul de camere de pe spate include senzori de 13 MP (principal), 5 MP (wide) și 5 MP (adâncime). Camera pentru selfie-uri are senzor de 13 MP.

Capacitatea de stocare internă poate fi extinsă prin intermediul slotului pentru card de memorie disponibil. Sunt suportate carduri micro-SD cu capacitate maximă de 2 TB.

Caracteristicile tehnice principale:

LG Stylo 6 este livrat cu sistem de operare Android 10.

Phabletul LG are jack audio universal de 3,5 mm, oferă conectivitate Bluetooth 5.0 și dispune de mufă USB Type-C.

Smartphone-urile cu ecrane mari sunt la mare căutare astăzi. Potrivit Statista, 47% din dispozitivele care vor fi vândute în 2020 vor avea ecrane cu diagonala mai mare de 5,5”.

Compania are o nouă abordare

Noul model a fost lansat la scurt timp după ce LG a prezentat Velvet, un smartphone la care accentul a fost pus pe design. Producătorul sud-coreean crede că telefoanele actuale arată toate cam la fel, fiind dificil să fie deosebite doar prin intermediul caracteristicilor tehnice. Noul model înlocuiește seria „G”, la care compania a renunțat.

Cu aceste noi modele, care au prețuri accesibile, compania din Coreea de Sud speră să câștige teren. LG a livrat 5 milioane de smartphone-uri în primul trimestru al acestui an, echivalentul unei cote de piață globale de 2%, potrivit firmei de cercetare a pieței Counterpoint Research.

CITEȘTE ȘI: LG Velvet, lansat cu Snapdragon 765 și multe funcții premium

CITEȘTE ȘI: LG Wing: un nou concept de telefon cu două ecrane suprapuse

CITEȘTE ȘI: LG prezintă un nou telefon cu clapetă adresat nostalgicilor cu buget redus

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult