LG Velvet ar putea fi lansat și într-o configurație cu MediaTek Dimensity, mai ieftină

29.07.2020
LG Velvet ar putea fi lansat și într-o configurație cu MediaTek Dimensity, mai ieftină

După ce a fost lansat în primăvară cu o configurație bazată pe chipset-ul Snapdragon 765 și de curând într-o variantă 4G cu Snapdragon 845, LG Velvet va fi disponibil și într-o a treia configurație hardware. LG Velvet a fost listat pe Google Play de curând cu un procesor MediaTek Dimensity 800, cu o configurație hardware nu foarte diferită față de cea a variantei cu 4G. De altfel, această variantă ar putea fi o alternativă 5G de buget, de data aceasta.

LG pare să considere telefonul LG Velvet mai degrabă o platformă decât un dispozitiv de sine stătător. Chiar dacă toate cele trei variante de LG Velvet vor arăta identic la exterior și vor oferi în mare parte aceleași funcții și un nivel de performanță apropiat, acestea nu sunt tocmai asemănătoare la interior.

LG Velvet cu procesor Dimensity ar putea fi varianta 5G „de buget”

În primul rând, modelul considerat „de top”, rămâne LG Velvet 5G, varianta cu Snapdragon 765, care probabil că va rămâne și cea mai scumpă din oferta companiei. Apoi, Varianta LG Velvet cu 4G, cu procesor Snapdragon 845 rămâne o variantă de buget, pentru cei care nu vor sau nu au acces la conectivitate 5G. În cele din urmă, modelul cu procesor Dimensity 800, ar putea fi o variantă de mijloc, care oferă totuși 5G, dar la un preț mai mic și probabil cu performanțe scăzute față de varianta cu procesor Qualcomm.

Configurația listată pe Google Play pentru LG Velvet cu procesor Dimensity 800 (MT6883) menționează 6 GB memorie RAM, la fel ca în cazul variantei 4G. Modelul cu Snapdragon 765 are 8 GB memorie RAM. De asemenea, ecranul pare să rămână neschimbat, cu rezoluție Full HD+.

lg velvet dimensity

LG nu a anunțat încă în mod oficial această variantă de LG Velvet, însă aceasta ar putea fi anunțată în viitorul apropiat. Este posibil ca acest model să fie dedicat piețelor sensibile la preț, precum China și India. Utilizatorii de acolo și-ar dori probabil un telefon cu 5G, însă modelul LG Velvet inițial ar putea fi prea scump în comparație cu concurența din piață. Astfel, o variantă echipată cu un procesor mai ieftin ar putea fi mai atractivă.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult