Un sportiv care câștigă 25 de milioane de dolari/an folosește un smartphone vechi de 6 ani

Autor: Adrian Popa 06.08.2020
Un sportiv care câștigă 25 de milioane de dolari/an folosește un smartphone vechi de 6 ani
Foto: Profimedia Images

Tom Brady, unul dintre cei mai bine plătiți sportivi din lume, folosește, se pare, un smartphone vechi de șase ani.

Jucătorul de fotbal american a publicat pe o rețea de socializare o imagine cu sistemul de infotainment din mașina sa, iar la acesta este conectat un iPhone 6 Plus.


Brady, în vârstă de 43 de ani, câștigă 25 de milioane de dolari pe an la echipa Tampa Bay Buccaneers și are o avere estimată la peste 235 de milioane de dolari, transmite Yahoo Sports.

Întâmplarea este una misterioasă. În timpul anchetei din scandalul Deflategate, Brady a declarat că își distruge telefonul cam la opt luni. Este, însă, posibil să fi spus acest lucru pentru a scăpa de unele acuzații.

Sportivul a publicat imaginea de ziua lui. Fanii i-au urat „La mulți ani!” și să găsească, printre cadouri, un iPhone 11.

Nici mașina nu este una de lux sau vreun bolid italian. Vehiculul condus de Brady este un Ford F-150.

Oamenii bogați nu folosesc automat smartphone-uri scumpe

Acest caz ne aduce aminte de telefonul folosit de Warren Buffett, unul dintre cei mai mari investitori din istorie. Miliardarul a folosit multă vreme un model cu clapetă Samsung U320 Haven, lansat în 2010.

Buffett l-a schimbat la începutul acestui an cu un smartphone marca Apple: „Folosesc acum – nu foarte des – cel mai nou model de iPhone”.

Investitorul este un fan al companiei Apple, în care deține o participație în valoare de peste 100 de miliarde de dolari.