Vivo X90 Pro+ apare în prima imagine reală. Ar putea fi echipat cu chipset Dimensity 9200

09.11.2022
Vivo X90 Pro+ apare în prima imagine reală. Ar putea fi echipat cu chipset Dimensity 9200

Telefoanele Vivo au reușit subtil în ultimii ani să urce în topul preferințelor utilizatorilor la capitolul cameră. Chiar dacă nu sunt la fel de populare precum modelele Samsung, sau la fel de „dorite” precum cele de la Apple, telefoanele Vivo din gama high-end, echipate cu camere de top pot ține pasul cu concurența și o pot chiar depăși în anumite cazuri. Astfel, Vivo X90 Pro+, următorul flagship al companiei este unul foarte anticipat, în special pentru că ar putea avea o cameră cu senzor de 1”. Iată cum arată din prima fotografie scăpată pe internet.

Spatele noului Vivo X90 Pro+ atrage atenția printr-un design ieșit din comun

Se pare că Vivo va adopta un design asimetric pentru capacul de pe spatele noului său flagship, V90 Pro+. Acesta va fi livrat și într-o versiune cu capac de culoare roșie pe spate, cu un modul de cameră rotund, care nu este poziționat central pe spatele telefonului, ci aliniat mai degrabă spre stânga. Acesta include în continuare branding-ul ZEISS pentru cameră și un blitz de dimensiuni mari, similar cu cel al unei camere foto compacte.

vivo x90 pro+

Interesant este însă și noul artificiu de design de sub modulul de cameră, o bandă metalică care amintește de vizorul orizontal de pe camerele noilor modele Google Pixel 7. Aceasta ar putea fi folosită pentru a îmbunătăți integritatea structurală a telefonului, sau ar putea fi o simplă decizie de design. Rămâne de văzut cât de mult ajută la rigiditatea corpului dispozitivului, dacă acesta ajunge în testele de pe canalul JerryRigEverything.

Digital Chat Station, leaker-ul din China care a publicat și această fotografie neoficială cu telefonul, a oferit și câteva detalii despre hardware-ul acestuia. Se pare că Vivo X90 Pro+ va fi unul dintre primele modele care vor folosi chipset-ul Dimensity 9200 de la MediaTek, cel mai puternic chipset anunțat până acum. De asemenea, telefonul va folosi 12 GB RAM, 256 GB stocare și senzorul foto de 1” Sony IMX989 de 50 megapixeli pentru camera principală.

Cel mai probabil, telefonul va fi anunțat oficial înainte de sfârșitul anului 2022.

sursa: Digital Chat Station

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult