Digi Mobil oferă noi opţiuni pentru serviciul de date în roaming naţional

Digi Mobil oferă noi opţiuni pentru serviciul de date în roaming naţional

RCS & RDS va pune la dispoziţia clienţilor Digi Mobil două opţiuni noi pentru serviciul de date în roaming naţional, care vor putea fi activate la cerere de toţi utilizatorii, persoane fizice şi juridice, care deţin (sau vor contracta ulterior) pachete active de telefonie mobilă ce includ internet mobil.

Astfel, începând cu data de 01 aprilie 2016, utilizatorii Digi Mobil vor putea alege opţiunea 100 MB, cu 100 MB trafic date în roaming national la un cost de 1,7 euro (TVA inclus). Opţiunea +150 MB suplimentează cu 150 MB traficul de date în roaming naţional la un cost de 1,7 euro (TVA inclus).

Opţiunea +150 MB poate fi activată oricând în cursul unei luni, doar după activarea Opţiunii 100 MB, indiferent dacă prima cotă a fost sau nu consumată, astfel încât clientul Digi Mobil poate ajunge să aibă un trafic maxim de 250 MB, la un cost cumulat de 3,4 euro (TVA inclus).

Utilizatorii Digi Mobil pot activa Opţiunile 100 MB şi +150 MB la numărul *111# (USSD), parcurgând paşii indicaţi în mesajul de pe telefon. Opţiunile sunt valabile o lună calendaristică, rămân active doar în luna în care au fost activate şi se facturează în abonamentul lunar, indiferent de volumul de date consumat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult