Noi oferte la Kaufland pentru produse Parkside

20.11.2023
Noi oferte la Kaufland pentru produse Parkside

Kaufland anunță lansarea unei oferte speciale începând cu 27 noiembrie 2023, dedicată amatorilor de proiecte „Do It Yourself” (DIY) și profesioniștilor în bricolaj. Această promoție include o gamă variată de unelte electrice la prețuri accesibile, toate fiind alimentate la 12V.

Primul produs în ofertă este un fierăstrău circular manual. Având o turație maximă în gol de 1.400 de rotații pe minut, acest fierăstrău este perfect pentru tăieri precise în lemn sau alte materiale. La un preț avantajos de numai 199 RON, discutăm despre un instrument esențial pentru orice atelier.

Pentru tăieri complexe și de precizie, fierăstrăul pendular este alegerea ideală. Cu o turație maximă de 2.800 de rotații pe minut și o lungime a cursei de 18mm, fierăstrăul pendular este vândut la prețul de 129 RON. De notat că include accesorii utile, însă nu conține acumulator și încărcător.

Ce produse Parkside mai vin în oferta celor de la Kaufland

Pentru lucrări de asamblare și găurire, mașina de înșurubat și găurit este o opțiune excelentă. Având un cuplu maxim de 28 nm și o turație maximă variabilă între 350 și 1.300 rpm, produsul vine cu un preț de 99 RON.

Mașina de polișat este un alt instrument remarcabil din oferta Kaufland. Cu o turație maximă în gol între 2.800 și 8.300 de rotații pe minut și un diametru de disc de 75mm, această mașină de polișat este disponibilă la prețul de 119 RON.

Pe lângă aceste unelte, oferta include și acumulatori de 12V. Modelul de 2aH este la prețul de 39 RON, iar cel de 4aH la 69 RON. De asemenea, Încărcătoarele pentru acumulatori de 12V, cu o lungime a cablului de 1,95 metri, sunt disponibile la prețul de numai 21 RON.

Această ofertă reprezintă o oportunitate excelentă pentru toți cei interesați să își completeze atelierul cu unelte de calitate la prețuri accesibile. Click aici pentru oferta completă Parkside de la Kaufland!

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult