Bitdefender lansează suita de soluţii pentru familii Bitdefender 2019

17.07.2018
Bitdefender lansează suita de soluţii pentru familii Bitdefender 2019

Bitdefender a lansat pachetul de soluţii de securitate informatică pentru familii Bitdefender 2019. Noul produs integrează tehnologii bazate pe detectarea de comportamente, promiţând să oprească criminalii informatici înainte ca atacurile să aibă loc şi să protejeze utilizatorul pe toate fronturile.

Produsele Bitdefender 2019 aduc inovaţii precum Network Threat Prevention, funcţionalitate care monitorizează toate căile de atac asupra sistemului: previne exploatarea vulnerabilităţilor din sistemul de operare sau din programele instalate, detectează şi blochează atacurile de tip brute force şi protejează informaţiile sensibile de tentative de interceptare când sunt transmise necriptat.

Tehnologia Ransomware Remediation oferă un nou nivel de protecţie contra ameninţărilor care blochează datele utilizatorilor şi apoi solicită recompensă pentru a le reda accesul. Aceasta identifică tipurile de comportament ale ransomware, face copii ale fişierelor şi le restaurează, anulând astfel orice efect nedorit al criptării acestora.

Bitdefender a fost în avangarda securităţii informatice încă de la începuturi, stabilind noi standarde în fiecare generaţie de produse. Cu noile tehnologii anti-ransomware din Bitdefender 2019, reuşim să protejăm utilizatorii folosind tehnologii la care până de curând specialiştii în securitate informatică doar visau”, spune Ciprian Istrate, vicepreşedinte pentru soluţii consumer la Bitdefender.

Cu modul autopilot, soluţiile Bitdefender adoptă un comportament proactiv care transformă partenerul silenţios de până acum într-un consultant personal în securitate informatică, sugerând utilizatorului funcţionalităţi care i-ar putea fi utile pentru o mai bună protecţie a datelor personale.

Download Bitdefender Antivirus Plus 2019

Bitdefender 2019 aduce alte îmbunătăţiri majore prin Advanced Threat Defense, funcţie care monitorizează îndeaproape aplicaţiile şi programele active ca să identifice comportamente suspecte şi să intervină pentru prevenirea infectărilor. Îmbunătăţirile aduse modulului Web Attack Prevention feresc utilizatorii de navigarea pe site-uri periculoase înainte să le acceseze, prin verificarea rezultatelor afişate de motoarele de căutare.

Tehnologiile anti-phishing şi anti-fraudă blochează paginile aparent legitime care încearcă să sustragă parole sau numere de card, iar Bitdefender Safe Files previne accesul neutorizat la fişierele de importanţă fundamentală.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult