Sony T200 şi T70 te surprind cu zâmbetul pe buze

Sony Canada ne dezvăluie două noi camere foto ultra-compacte din seria T, elegante şi foarte uşor de folosit. Sony DSC-T70 diferă de fratele mai mare (DSC-T200) la dimensiuni (inclusiv cea a display-ului) şi posibilităţile de zoom (T70 are 3x optic, iar T200 5x).

Ambele pozează la o rezoluţie efectivă de 8.1 MP, dar ce aduce cu adevărat plăcere în utilizare este touchscreen-ul cu aspect 16:9 de 3” pentru T70 şi 3.5” în cazul lui T200. Mai mult, Sony le-a înzestrat cu ieşire HD, pentru ca deliciul vizualizării pozelor pe impresionantul tău LCD TV să fie maxim. La asta contribuie şi calitatea foarte bună a fotografiilor, deoarece în spatele lor stau o multitudine de tehnologii pentru ajustarea şi stabilizarea imaginii. Cu totul aparte este funcţia Smile Shutter ce lucrează în tandem cu sistemul de detecţie a feţei subiectului. În momentul în care zâmbeşti, aparatul se declanşează automat. Celebrele strigări „Say Cheese” sau „Spune brânză” vor fi uitate.

Ca o concluzie, atât T200 cât şi T70 au mari şanse de a deveni foarte populare în rândul amatorilor, dar asta depinde şi de preţ, bineînţeles. Deocamdată, Sony nu l-a dezvăluit, la fel cum nu au spus încă nimic nici despre disponibilitate.

Sony T70

Sony T200

Sony T70

Sony T70 si T200

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat