O tânără a realizat, acasă, bikini imprimaţi 3D

09.08.2017
O tânără a realizat, acasă, bikini imprimaţi 3D

Naomi ‘SexyCyborg’ Wu, o utilizatoare de YouTube, a prezentat o pereche de bikini imprimaţi 3D. Tânăra arată, într-un clip video, cum a realizat, în propriul atelier, proiectul, iar apoi testează setul într-o piscină.

 

Naomi spune că a purtat timp de şase ore bikini şi nu au fost probleme. Nu au rămas urme şi nici nu a simţit disconfort.

Pentru cei care doresc să realizeze şi ei acest proiect, tânăra a publicat instrucţiunile necesare pe site-ul Thingiverse.

 

Ca multe alte produse, bikini a evoluat, iar revoluţia tehnologică din secolul 21 nu a ocolit nici acest produs. O companie franceză a lansat în 2015 un model inteligent cu senzor rezistent la apă care le notifică pe purtătoare, prin intermediul smartphone-ului, atunci când stau prea mult timp în soare. De asemenea, senzorul le aduce aminte utilizatoarelor să aplice cremă de protecţie solară. The Connected Bikini sunt dezvoltaţi de firma franceză Spinali Design. 

 

Foto: Imgur/SexyCyborg

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult