Gmail primeşte integrare cu sistemul Google+ Hangouts

31.07.2012
Gmail primeşte integrare cu sistemul Google+ Hangouts

Suportul pentru apeluri video integrat cu serviciul Gmail tocmai a primit un upgrade, ce simplifică comunicarea cu prietenii de pe Google+ şi îmbunătăţeşte stabilitatea conexiunilor.

Comparată cu vechia funcţie de video chat, bazată pe un protocol de comunicaţie în sistem peer-to-peer, noua implementare apelează la tehnologiile Google+ Hangouts pentru funcţionalitate îmbunătăţită şi o mai bună calitate a conexiunii. Noul serviciu permite utilizatorilor să comunice direct cu prietenii de pe Google+ şi chiar să ia parte la sesiuni de video conferinţă cu până la 9 utilizatori simultan. Putem urmări împreună clipuri pe YouTube, lucra în paralel cu documente Google şi permite participanţilor la conversaţie să urmărească activităţile desfăşurate pe desktop.

Funcţionalitatea Google+ Hangouts este adăugată treptat pentru toţi utilizatorii serviciului Gmail, urmând să atingă acoperire globală în următoarele zile.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult