Sony Xperia M2, un smartphone accesibil cu dotări peste medie

24.02.2014
Sony Xperia M2, un smartphone accesibil cu dotări peste medie

Înlocuitor pentru modelul Xperia M de anul trecut, Xperia M2 aduce un spor consistent la capitolul performanţe şi set de specificaţii demne de un smartphone midrange din anul 2014.

Sony Xperia M se prezintă cu ecran qHD de 4.8 inch şi CPU quad-core la 1.2GHz (chipset Snapgragon 400), ajutat cu 1GB memorie RAM. Interiorul carcasei de 8.6 mm grosime ascunde un acumulator de 2330 mAh , iar pe spate găsim o cameră foto de 8MP.

Sony Xperia M2 - click pentru galeria de imagini

Deşi la prima impresie carcasa cu design omni-balance nu pare foarte diferită de cea a variantei mai costisitoare Xperia Z2, încadrarea lui Xperia M2 în domeniul mid-range este trădată de finisajele inferioare calitativ şi ecranul cu rezoluţie 960×540 pixeli, cam mică pentru diagonala de afişare. Însă unghiurile de vizibilitate sunt decente iar calitatea imaginii este bună, cel puţin atât timp cât nu privim ecranul prea de aproape.

Pentru suma de 220 euro, Xperia M oferă 8GB memorie internă, conectivitate WiFi şi LTE pentru acces la internet, receptor GPS, Bluetooth şi modul NFC, depăşind astfel rivalul Moto G de la Motorola, echipat doar cu suport 3G. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult