Nokia N9 este numai bun pentru poze şi filmuleţe

Nokia N9 are parte de o cameră foto cu performanţe de invidiat, sau cel puţin aceasta este impresia lăsată de compilaţia de secvenţe video şi pozele obţinute cu acest terminal.

Deşi este evident că au fost obţinute de un profesionist şi în condiţii ideale de iluminare, imaginile obţinute de camera foto cu rezoluţie 8 MP, ce echipează terminalul Nokia N9, sunt de o calitate foarte bună.

Chiar şi aşa, unii critici acuză performanţe nu chiar la nivelul modelului Nokia N8 şi critică folosirea unei palete de culori uşor suprasaturate, ce duce la obţinerea unor imagini pastelate, cu aspect nu tocmai natural.

Nokia N9

Nokia N9 este un smartphone cu sistem de operare MeeGo, echipat cu un ecran AMOLED de 3.9 inch, a cărui rezoluţie atinge 854 x 480 pixeli. Modelul este asamblat într-o carcasă de tip unibody, realizată dintr-o singură bucată de plastic policarbonat, modelată pentru a se potrivi perfect în palme.

Nokia N9 Nokia N9

Specificaţiile includ o cantitate de 1 GB memorie RAM, respectiv 16 GB sau 64 GB memorie flash integrată. Dintre facilităţile oferite merită menţionată conectivitatea HSDPA, Wi-Fi 802.11n şi Bluetooth v2.1, receptorul GPS şi tehnologia NFC pentru efectuarea de plăţi electronice.

Nokia N9

Camera foto de 8 MP suportă autofocus şi este echipată cu lentile Carl Zeiss, respectiv blitz LED pentru suplimentarea luminii ambiante.

Nokia N9 ar putea fi lansat în decursul lunii septembrie, însă preţul de achiziţie nu este deocamdată cunoscut.

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat