Allview a anunţat smartphone-ul Soul X5 PRO, noul său vârf de gamă. Iată ce oferă la preţul de 1.500 de lei

18.06.2018
Marca românească Allview a anunţat noul său smartphone vârf de gamă. Modelul Soul X5 PRO dispune de funcţie de deblocare prin intermediul feţei, numită Deep Face ID. Cititorul pentru amprentă a fost păstrat şi el, pe partea din spate.
 
Terminalul are display IPS LCD cu diagonala de 6,2”, cu rezoluţie FullHD+ (1.080 x 2.246 pixeli) şi „notch”. Cei care nu se împacă bine cu „bretonul” îl pot ascunde din setări.
 
Soul x5 PRO foloseşte un chipset MediaTek Helio P60, ajutat de o memorie RAM de 4 GB. Dispozitivul rulează interfaţa Visual UI 3.0 (bazată pe android 8.1), are capacitate de stocare internă de 32 GB şi baterie cu capacitate de 3.000 mAh. 

X5 PRO oferă, în regim single-SIM, suport pentru card micro-SD, cu capacitate maximă de 256 GB. Mai mult, smartphone-ul dispune de cameră duală pe partea din spate (16 MP + 5 MP) şi de cameră frontală cu senzor de 16 MP. Telefonul poate fi precomandat la preţul de 1.500 de lei.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult