Carcasa de smartphone cu care îţi cureţi costumul de scame şi mătreaţă

17.11.2017

O firmă a prezentat o carcasă pentru iPhone care poate fi folosită şi pentru a elimina praful şi scamele de pe haine şi alte obiecte. Mai mult, carcasele Stitched promit şi să ţină praful departe de telefoane.

Potrivit firmei, pe lângă praf şi scame, carcasele mai pot înlătura părul de la animalele de companie şi chiar mătreaţa care cade pe haine.

Secretul stă, se pare, în materialul folosit pentru partea exterioară a carcasei. Pentru acesta, Stitched Products a depus cerere pentru obţinerea unui brevet.

Produsul a fost lansat pe platforma de crowdfunding Indiegogo şi este disponibil în versiuni pentru iPhone 6S/6S Plus, 7/7 Plus şi 8/8 Plus. Va fi disponibil şi un model pentru iPhone X.

La interior, carcasele sunt realizate din cauciuc, care are o grosime de 2 mm.

Cel mai ieftin model Stitched costă, promoţional, 25 de dolari.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult