Fotomobil: Sony Ericsson K770i

30.10.2007
Fotomobil: Sony Ericsson K770i
Verdict

Plusuri
[+] Se descurca excelent in modul foto, iar lentila este protejata de un capac metalic cu rol de pornire a aplicatiei de fotocamera.
[+] Vine cu card de memorie de 256MB in care incap peste 300 de poze la rezolutie si calitate maxime.
[+] Are doar 14,5 mm grosime.

Minusuri
[-] Slotul pentru carduri de memorie se afla sub capacul care acopera bateria, lucru neplacut daca iti cumperi mai multe si le schimbi intre ele.
[-] Desi e un mobil cu brand Cyber-shot nu are functia Best-pic, deja celebra la mobilele Sony Ericsson. Producatorul a inlocuit-o cu alta functie pe nume Burst. Cand e activata, camera trage patru cadre consecutiv la rezolutie VGA (640×480 pixeli) si le memoreaza pe toate.

Verdict

K770i e o combinatie foarte buna intre functiile de telefon 3G si camera foto, dar nici pe partea de muzica nu sta foarte rau. E un mobil multimedia bun si complet. De altfel, nici nu i-am gasit defecte suparatoare.

GSM/WCDMA (900/1.800/1.900/2.100 MHz) / ecran: TFT, 1,9 inci, 240×320 pixeli, 262.144 culori / camera: 3,2MP cu focalizare automata si blit / memorie: 16MB interna, card M2 (256MB in pachet) / conectivitati: Bluetooth, USB / autonomie: 10 ore/convorbire, 400 ore/standby / dimensiuni: 105x47x14,5 mm (95 g)

Preţ 250 euro; EuroGSM

Gura lumii CNET Asia LCD-ul lui K770i e mai mic cu 0,1 inci decat cel al lui K810i, iar memoria interna e doar de 16MB. Blitul nu e cu xenon, ci doar un led.

Prima impresie
  • Brand: Sony Ericsson
  • Echipament: telefon 3G

La prima vedere

Fata mobilului are un design clasic si toate butoanele sunt dispuse la fel ca la majoritatea telefoanelor Sony Ericsson lansate in ultima vreme. Daca la modelul T650i testat acum o luna ma plangeam de faptul ca lentila camerei este iesita in afara si poate fi distrusa, la K770i problema a fost rezolvata prin incorporarea unui capac metalic care o protejeaza. Cand functioneaza ca telefon mobil, tastele sunt invaluite intr-o lumina alba. Daca culisezi capacul din spate, lumina devine albastra. Se aprind si doua leduri montate in spatele telefonului, un efect extrem de placut ochiului mai ales noaptea. Mobilul are grosimea de numai 14,5 mm.

M-a surprins foarte tare faptul ca ii trebuie doar o secunda sa treaca din modul foto in cel de telefon si invers. Clapeta din spate face tranzitia chiar daca tastatura mobilului e blocata. Excelent daca vrei sa faci repede o poza. Il scoti din buzunar, culisezi capacul si apesi declansatorul. Imi era frica sa nu se miste singura (clapeta) atunci cand il bag in buzunar, dar chestia asta nu s-a intamplat. Aplicatiile se deschid ultrarapid. N-am avut de ce sa ma plang. Meniurile sunt identice ca la modelele precedente Sony Ericsson. Mufa pentru conectarea incarcatorului, handsfree-ului sau a cablului USB e pozitionata la fel ca la T650i, pe muchia din stanga.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News