Această tânără recreează celebra scenă din Basic Instinct în direct la TV | VIDEO

25.06.2020
Această tânără recreează celebra scenă din Basic Instinct în direct la TV | VIDEO

Cum faci audienţă la TV, în direct? Inviţi o tânără atrăgătoare care recreează celebra scenă din filmul „Basic Instinct”, care a avut-o ca protagonistă pe Sharon Stone.

Clipul a fost filmat în Chile, iar tânăra este un model argentinian care foloseşte numele de scenă Giselle Gomez.

Scena începe la momentul 2:24 în clipul video de mai jos:

Cum reacţionează bărbaţii la momente „Basic Instinct” petrecute în public

Momentul în care Catherine Tramell, jucată de Sharon Stone, este interogată la poliţie în celebrul film „Basic Instinct” este unul de neuitat.

O farsă realizată pentru YouTube arată cum reacţionează bărbaţii dintr-un parc care au parte de propriul „moment Basic Instinct”. O tânără atractivă joacă rolul lui Catherine, iar reacţia celor în faţa cărora stă femeia e incredibilă.

„Instinct primar” este un film thriller erotic american din 1992, regizat de Paul Verhoeven, după un scenariu de Joe Eszterhas. Sharon Stone, Michael Douglas, Jeanne Tripplehorn și George Dzundza joacă rolurile principale.

Pe scurt, detectivul Nick Curran (Michael Douglas), de la poliția din San Francisco, investighează moartea unei foste vedete rock și descoperă ca bărbatul fusese înjunghiat de 31 de ori de o femeie cu care întreținuse relații sexuale. Pe măsura ce ancheta avansează, Nick interacționează cu trei femei, suspecte în cazul de crimă.

CITEȘTE ȘI:

TOP 10 GREŞELI din filme celebre care ţi-au scăpat

TOP 10 filme celebre cu greşeli de vestimentaţie

Urmărește Go4IT.ro pe Google News