VIDEO: Un rechin mănâncă o vacă în mijlocul oceanului

20.09.2020

Un grup de prieteni aflat pe o ambaracaţiune care naviga în mijlocul oceanului a surprins un incident bizar. Au văzut agitaţie aproape de suprafaţa apei şi au lansat o cameră subacvatică pentru a vedea despre ce este vorba. Au avut parte de o mare surpriză: un rechin tigru uriaş mânca o vacă în mijlocul Oceanului Indian.

Este posibil ca vaca să fi căzut de pe o navă. La aproximativ 500 de metri de locul în care a fost filmat incidentul este o insulă, dar acolo nu trăiesc vaci.

Nu este primul rechin suprins într-o ipostază impresionantă

Nişte pescari au suprins cu drona un moment inedit în largul coastei statului Florida. Un rechin taur a atacat în repetate rânduri iahtul, cu o lungime de 9 metri, în care se aflau. „Asaltul” a fost atât de violent încât carcasa unuia dintre motoare a fost avariată.

Totodată, o actriţă a fost muşcată de un rechin în timp ce testa sub apă o nouă tehnologie pentru streaming video live. Din fericire, femeia a scăpat doar cu o tăietură pentru care au fost necesare 20 de copci.

Mai mult, în 2016 fotograful Slater Moore a surprins, cu ajutorul dronei sale, un moment foarte rar în Monterey Bay. O orcă, numită şi „balena ucigaşă”, mânca un rechin.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult