Un avion a aterizat de urgenţă după ce o femeie a folosit telefonul soțului şi a aflat că o înşală

21.09.2020
Un avion a aterizat de urgenţă după ce o femeie a folosit telefonul soțului şi a aflat că o înşală

Un avion de pasageri al Qatar Airways, aflat pe ruta Doha – Bali, a trebuit să aterizeze de urgenţă la Chennai, din cauza unui scandal izbucnit la bord. O femeie i-a luat soţului care dormea degetul şi i-a deblocat telefonul. Cu această ocazie a descoperit că bărbatul avea o aventură extraconjugală.

Femeia din Iran, care călătorea spre Indonezia împreună cu soţul ei şi copilul minor al cuplului, consumase alcool în avion şi a devenit violentă atunci când echipajul a încercat să o calmeze. Qatar Airways a confirmat aterizarea de urgenţă, dar nu a oferit detalii despre incident.

„Din respect pentru pasageri nu comentăm aceste cazuri”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei aeriene.

Nu este prima dată când un smartphone cauzează un scandal între doi soţi, iar incidentul face înconjurul lumii. Anul trecut, un tânăr din Arabia Saudită a divorţat de soţie la scurt timp după ce s-au căsătorit deoarece femeia, în loc să petreacă momente de tandreţe cu el în noaptea nunţii, a stat prea mult pe smartphone.

CITEȘTE ȘI:

Studiu: Acestea sunt femeile cu care bărbaţii îşi înșală cel mai des nevestele. Gadgeturile preferate de infideli

STUDIU: Gadgeturile şi serviciile folosite de cei care înşală pentru a comunica cu persoanele cu care au o aventură

Această saltea inteligentă te avertizează când partenerul de viaţă te înşală

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult