Două surori acuzate că au şantajat online sute de oameni bogaţi au fost arestate

Două surori de origine indiană din Canada, care au devenit cunoscute pe Instagram deoarece seamănă cu Kim Kardashian, au fost arestate în Nigeria. Cele două tinere sunt acuzate de sextortion, cyber-bullying şi şantaj.

Jyoti şi Kiran Matharoo au avut relaţii extraconjugale cu mai mulţi milionari, majoritatea din Africa. Femeile i-au filmat pe ascuns pe aceştia în timp ce făceau sex cu ele. Înregistrările obţinute au fost folosite pentru şantajarea victimelor.

Surorile au creat chiar şi un siste, numit NaijaGistLive, pe care publucau înregistrările cu cei care refuzau să plătească sumele cerute. Site-ul a fost închis de autorităţi. 

Ele au fost prinse după ce l-au şantajat pe omul de afaceri nigerian  Femi Otedola, care şi-a înşelat soţia cu cele două surori.

Poliţia a descoperit pe tabletele şi laptopurile celor două tinere multe înregistrări video şi imagini în care surorile făceau sex cu oameni bogaţi şi influenţi.

Jyoti şi Kiran au şantajat în total 274 de persoane, majoritatea din Africa. Femeile au pledat nevinovate, iar procesul lor va începe pe 26 ianuarie anul viitor. 

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat