Acesta ar putea fi designul noului Galaxy S8

Toată lumea este cu ochii pe Samsung în această primăvară, întrucât compania se pregăteşte să lanseze Galaxy S8, noul său smartphone de top. Curiozitatea tuturor este accentuată de eşecul lui Galaxy Note7 şi de zvonurile care spun că noul dispozitiv va adopta un nou design, cu margini mai subţiri. Dacă imaginea care a ajuns pe internet se dovedeşte a fi adevărată, se pare că noul dispozitiv Samsung va fi cel mai inovator din toată gama Galaxy S de până acum.

Sursa imaginii este reţeaua de socializare Weibo din China, unde apar astfel de leakuri aproape în fiecare zi. Unele se dovedesc a fi adevărate, în timp ce altele nu, deci este posibil să avemd e a face cu o replică foarte bună, sau o imagine foarte bine modificată. Fotografia descrie un smartphone cu margini rotunjite, asemeni modelelor Edge de până acum, cu margini mult reduse deasupra şi sub display.

Camera foto, şi senzorul de proximitate sunt în continuare poziţionaţi în partea de sus, însă logo-ul Samsung a fost mutat în partea de jos. Aici se observă şi lipsa butonului Home sau a butoanelor capacitive back şi recents şi implicit lipsa senzodului de amprentă. Zvonurile afirmă că Samsung ar putea folosi butoane virtuale pentru navigaţie, în timp ce senzorul de amprentă ar putea fi integrat direct în display.

Cel mai curios lucru la acest leak este faptul că se aseamănă foarte mult cu o serie de imagini concept realizate de designeri neafiliaţi cu Samsung din urmă cu mai bine de un an. Momentan nu ar trebui să considerăm că această fotografie confirmă designul telefonului, însă nu ar trebui să ne mirăm dacă Samsung va prezenta un telefon foarte similar în cadrul evenimentului Unpacked pe care îl va organiza cu siguranţă la MWC 2017.

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat