VIDEO: Momentul când geamul unei mașini Tesla se sparge de la sine, în garaj

17.10.2020
VIDEO: Momentul când geamul unei mașini Tesla se sparge de la sine, în garaj
Foto: captură din video

Geamul unui automobil electric Tesla Model Y s-a spart, din senin, atunci când mașina se afla în garaj.

Momentul a fost surprins de camera de supraveghere montată în încăpere. Incidente similare s-au întâmplat cu vehicule Tesla Model 3.

SUV-ul Tesla Model Y implicat în acest caz îi aparține unui bărbat numit Michael Fisher. El a publicat înregistrarea pe internet. Potrivit lui, vehiculul era parcat de 24 de ore, iar temperatura din garaj era de 17,2 grade Celsius atunci când geamul s-a spart. Astfel este exlusă varianta unui șoc termic.

Citește și VIDEO: Momentul când un Model 3 ignoră un „pieton” și îl calcă pe trecere

Cel mai probabil, problema a fost provocată de alinierea greșită a ușii, care a pus presiune pe geam. Mașina are doar 2.400 de km la bord.

Automobilele Tesla produse în SUA au calitate mai proastă decât cele „made in China”

„Asta primești când cumperi o Tesla. Îți doresc noroc”, spune Fisher în clipul video publicat pe YouTube.

Mașinile Tesla produse în SUA au multe probleme tehnice. Recent, un vehicul Model Y a rămas fără plafon la scurt timp după ce proprietarul l-a ridicat, nou, de la dealer.

Mai mult, un șofer de Model 3 a constatat că mașina lui era mai grea cu 14 kg după ce a parcurs 58.000 de km cu ea, din cauza murdăriei, pământului și pietrelor strânse în partea din spate, sub portbagaj.

Mașinile Tesla construite în China au o calitate mult mai ridicată decât cele produse în SUA, sugerează sondajele recente realizate în cele două țări.

Sursa: Insideevs

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult