Google Chrome 29

21.08.2013
Google Chrome 29 este lansat oficial şi gata de download. Noua versiune vine fără modificări la nivel de interfaţă, dar conţine îmbunătăţiri la capitolul funcţionalitate.

Google Chrome este acum oficial şi gata de download. Noua versiune vine fără modificări la nivel de interfaţă, dar conţine îmbunătăţiri la capitolul funcţionalitate.

Dintre noutăţi, se face remarcat un nou buton Reset, ce poate fi apelat pentru readucerea web browser-ului la setările iniţiale de la momentul instalării. Opţiunea permite înlăturarea oricăror erori sau modificări nedorite lăsate în urmă de extensiile Google Chrome instalate, totul fără a şterge colecţia de bookmark-uri, teme de interfaţă şi aplicaţiile instalate, încât să putem reveni imediat la activităţile obişnuite.

Sugestiile furnizate pentru termenii de căutare introduşi în Omnibox sunt adaptate ţinând cont de website-urile vizitate recent, îmbunătăţind astfel relevanţa completărilor oferite

Aceasta este versiunea finală Google Chrome 29, compatibilă cu platforma Windows şi recomandată pentru toate categoriile de utilizatori.

Tags: