Internet Explorer 10 RTM pentru Windows 7

Internet Explorer 10 pentru Windows 7 a fost lansat oficial. Disponibil atât prin intermediul Windows Update dar şi în cadrul unui kit de instalare oferit pentru download, IE 10 este tradus în nu mai puţin de 95 limbi diferite, printre care şi româna.

Internet Explorer 10 pentru Windows 7 a fost lansat oficial. Disponibil atât prin intermediul Windows Update dar şi în cadrul unui kit de instalare oferit pentru download, IE 10 RTM este tradus în nu mai puţin de 95 limbi diferite, printre care şi româna.

Sosit cu 4 luni mai târziu faţă de versiunea livrată cu sistemul Windows 8, Internet Explorer 10 pentru Windows 7 este aproape identic cu varianta pentru Windows 8, oferind suport pentru tehnologii cum ar fi Pointer Events (API necesar pentru comenzi touch) şi accelerare hardware prin API-ul Direct2D şi DirectWrite. Drept urmare, IE10 pentru Windows 7 este instalat actualizând aceste componente software la variante echivalente Windows 8.

O altă schimbare binevenită pentru utilizatorii sistemului Windows 7 este activarea implicită a funcţiei Do Not Track pentru Internet Explorer. Măsura aduce un plus de intimitate în timpul sesiunilor de navigare web.

Descarcă Internet Explorer 10 pentru Windows 7, tradus în limba română

Dacă IE 10 pentru Windows 8 dispunea de suport Flash integrat, varianta de IE 10 RTM oferită spre download utilizatorilor Windows 7 apelează la acelaşi plugin ActiveX folosit şi d IE 9, menţinut şi actualizat de Adobe.

Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult