Nero Burning ROM 11

10.10.2011
Nero Burning ROM a ajuns la o nouă versiune.

Nero Burning ROM a ajuns la o nouă versiune.

Cu Nero 11 putem crea compilaţii CD, DVD şi Blu-ray din fişierele stocate pe harddisk, selectate din interfaţa aplicaţiei folosind simple operaţiuni drag-and-drop.

Nero Burning ROM permite realizarea de copii de siguranţă pentru discurile pe care le deţinem, sau păstrarea conţinutului acestora în fişiere imagine. În afară de formatul propriu .NRG, Nero 11 mai poate lucra cu fişiere .CUE, .ISO şi .IMG.

Funcţia de backup integrată a primit îmbunătăţiri în Nero 11, oferind sport pentru backup incremental al datelor stocate pe harddisk, precum şi posibilitatea de a realiza copii 1:1 după fişierele pe care le deţinem. De asemenea, acum putem alege ca destinaţii de backup şi dispozitive NAS (Network Attached Storage).

Pentru securizarea datelor aflate pe suport CD/DVD sau Blu-ray avem la dispoziţie funcţia SecurDisk, responsabilă de criptarea informaţiilor copiate, accesibile numai după furnizarea parolei de acces. Sistemul de protecţie SecurDisk dispune şi de un mecanism pentru garantarea integrităţii datelor, capabil să emită alerte la detectarea unui mediu de stocare deteriorat, sau predispus la a se defecta.

Funcţia DiskSpan simplifică gestionarea colecţiilor prea voluminoase de fişiere, sau fişiere care nu încap pe un singur disc, împărţind automat fişierele în grupuri ce pot fi acomodate în capacitatea de stocare disponibilă.

Nero 11 oferă suport pentru camere video Full HD, incluzând în lista de compilaţii şi un profil AVCHD, destinat arhivării secvenţelor video preluate de la camera video, fără a necesita recomprimarea acestora cu aplicaţia Nero Recode.

Nero Burning ROM 11 poate fi instalat în versiune de încercare şi utilizat în mod gratuit timp de 15 zile, după care este necesară achiziţionarea aplicaţiei.